Volgers

Bestellen

Bestellen

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de bestelling. Je kunt alle producten die je kunt bestellen vinden in de catalogus hier


Over Stampin' Up! stempels
Stempels van Stampin' Up! zijn altijd van rubber. Je hebt ze in de Clear Mount versie (voor op je clear blok) en in de Wood Mount versie (op een houtblok)

Bestellen 
Bestellen doe je via de email: fam.cusell@hotmail.nl
(Natuurlijk kun je bellen of What's Appen als er vragen zijn over de bestelling of een product) Als je bestelling gelukt is, krijg je een automatische mail. Krijg je die niet dan ging er iets mis en moet je het opnieuw proberen. Meestal reageer ik bijzonder snel, maar zeker binnen 24 uur. 

Bestelling
2x per maand doe ik een bestelling bij Stampin' Up!® De datums vind je in de sidebar. 
- Vanaf €30 mag je een gratis catalogus (en evt. geldende seizoens catalogus) mee bestellen. 
- Vanaf €100 gratis verzending met DHL 
- Bij iedere bestelling een aardigheidje.

Ophalen/verzenden bestelling
Jullie mogen de bestelling bij mij ophalen. Misschien onder het genot van een kopje koffie, of ik zal het aan je verzenden.
Bij een bestelling boven de €100 verzend ik deze gratis naar je toe met DHL. 
Je krijgt van mij een mail zodra de bestelling verzonden is.

Kosten verzending bestelling minder dan €100
Brievenbuspost                             Naar gewicht en op eigen risico
Ophalen bij een DHL servicepoint  €4
DHL                                              €5,50
PostNL                                          €6,75


GRATIS cadeaus!
Bij een bestelling van €200 mag je voor €30*  extra uitzoeken in het actuele ideeënboek en de seizoenscatalogus. Dit voordeel kan nog veel verder oplopen, leuk als je een bestelling voor een paar personen kunt plaatsen! Of je besteld en deelt de bonus samen met je vriendinnen!
 (*Dit bedrag is niet in geld uitkeerbaar)

- Betalen kan enkel VOORAF 
  Betaalwijze: Overschrijving via ING (gratis) of Paypal (kosten: 3,5% + €0,35).
- Je betaling dient uiterlijk 1 dag vóór de besteldatum (hierboven) binnen te zijn.
- Annuleren van je bestelling is altijd mogelijk, tot aan de betaling. Geen probleem!
  Je kunt zo dus met een gerust hart op de eerste dag van de maand een bestelling doen.
  En de bestelling zelfs nog naar wens aanpassen of annuleren* tot 2 dagen voor de besteldatum. 

*In de sidebar staan alle datums omtrent betaling, bestelling en verwachte vezending.
*Het document met verdere annulatierechten vind je hier onder.


Heb je nog vragen, aarzel niet en mail me.
Bellen of What's App-en kan ook. Contactgegevens hier.


<!--[if !vml]--><!--[endif]-->Annulatierechten van  de koper

Stampin’ Up!® Netherlands B. V.
U kunt dit contract op elk gewenst moment tot 14 dagen na ontvangst van de goederen annuleren, zonder opgaaf van redenen.

U zult op de hoogte worden gesteld van een eventuele vertraging als u de goederen of diensten niet binnen zeven (7) dagen na de overeengekomen leverdatum ontvangt. Als u dit contract annuleert, dan heeft de Demonstrator vijftien (15) dagen de tijd om uw geld terug te betalen en een vervangend product of de contante waarde van het vervangend product aan u te geven. Het retourneren van verzendklare artikelen zullen voor rekening en op risico van uw Demonstrator zijn. Neemt u hierover contact op met uw Demonstrator. Niet-verzendklare artikelen zullen bij u worden opgehaald.

Om te kunnen annuleren, dient u de Demonstrator, wiens naam en adres op de voorzijde van dit formulier staan vermeld, op de hoogte te stellen. U dient de annulering door te geven op een manier die u in staat stelt te bewijzen dat u de annulering heeft doorgegeven, zoals via een aangetekende brief, fax of persoonlijke afgifte. Indien u dit wenst, kunt u hiervoor gebruik maken van het meegeleverde annuleringsformulier.


<!--[if !vml]--><!--[endif]--> <!--[if !vml]--><!--[endif]-->HANDTEKENING:                                                                                                                                                               DATUM:
Eigendom van Handels- en Auteursrechten
Stampin Up!-ontwerpen zijn beschermd  met handelsmerken  en auteursrechten.  Er wordt  geen toestemming  verleend  voor het mechanisch reproduceren van gestempelde afbeeldingen. Kopers van Stampin Up!-producten zijn alleen gerechtigd om met de hand gestempelde illustraties die gemaakt zijn met onze auteursrechtelijk beschermde ontwerpen te verkopen in overeenstemming met het Angel Beleid van Stampin Up!, een kopie hiervan kunt u vinden op de website van Stampin Up! (www.stampinup.nl), of verkrijgen via een Stampin Up!- Demonstrator.


Bestellen
Alle Stampin’ Up!-producten mogen alleen worden gekocht via een Stampin’ Up!-Demonstrator.  Demonstrators zijn onafhankelijke verkopers en geen werknemers van Stampin’ Up!. Uw Demonstrator zal u voorzien van een kopie van uw bestelling. Vergeet niet om deze kopie voor uw eigen administratie te bewaren.


Levering
Nadat wij de bestelling van de Demonstrator hebben ontvangen, zullen wij de producten op werkdagen binnen 48 uur verzenden. Stampin’ Up! is niet verantwoordelijk voor enige vertraging in de levering die geheel of gedeeltelijk wordt veroorzaakt door omstandigheden die buiten de normale controle van Stampin’ Up! liggen.


Garantie
Wij garanderen dat de producten aan de wettelijke eisen voldoen en vrij zijn van fabricagefouten. Ontbrekende artikelen, onjuiste leveringen en defecte of beschadigde  goederen  moeten gemeld  worden bij uw Demonstrator. Deze garantie geldt niet voor goederen  die beschadigd  zijn door een ongeval of misbruik. Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op met uw Demonstrator.


Ruilen en Restituties
Nieuwe, ongebruikte goederen  kunnen geruild  worden  binnen negentig  (90) dagen na de datum van verzending. De goederen  moeten  in de huidige  catalogus staan en in de originele  fabrieksstatus zijn. Gemonteerde  stempels kunnen niet worden geruild. Helaas bieden  wij voor defecte goederen alléén restitutie in de vorm van contant geld. Het retourneren van verzendklare artikelen zullen voor rekening en op risico van uw Demonstrator  zijn. Neemt u hierover contact op met uw Demonstrator. Niet-verzendklare artikelen zullen bij u worden opgehaald.  Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contact op met uw Demonstrator.


Beperkingen
Stampin’ Up! behoudt  zich het recht voor om goederen  van een vergelijkbare  kwaliteit en waarde aan te bieden  voor artikelen die niet meer worden aangeboden of niet meer op voorraad zijn. De grootte van de stempels kan enigszins afwijken van de afbeeldingen in de catalogus, dit wordt niet gezien als een fabricagefout.
Geen opmerkingen: